Foreningen disponerer over selskabslokalerne, Jyllingevej 37, 2720 Vanløse, bestående af: To sammenhængende lokaler i stueplan, samt køkken, garderobe med toilet og café-lokale i kælderplan for samlet max 36 personer.

Hvis du ønsker at leje lokalerne, skal du skrive en email til Helle Andst Schæbel på h.schaebel@gmail.com, for at høre om lokalerne er ledige. (Reservation)

Pris og indbetaling

Depositum: 1.000 kr. Dette betales kontant ved afhentning af nøgler og underskrivning af lejekontrakt.
Leje pr. dag (mandag – torsdag): 300 kr.
Leje for weekend/eller enkelte dage (fredag – søndag): 700 kr. (Lokalet kan ikke lejes for en fredag, da det vil blokere en weekend)

Bemærk: Selskabslokalet kan ikke lejes ifm. nytårsaften.

Reg. nr.: 2216
Kontonr.: 0109105058.

Som reference skriver du: lejedato og din bopæl (fx : 30.04.22,  Jyllingevej 21, st.tv)

Venligst fremsend kvittering for indbetaling til Helle. Pengene skal være på kontoen senest mandagen før, du skal bruge lokalerne. Nøglerne kan afhentes efter aftale med Helle.

Nøglerne afleveres straks efter rengøring søndag, dog senest kl. 16. Nøglerne smides ind ad brevsprækken i bestyrelseslokalet.
Depositum afhentes efter aftale med Helle.
Ønsker du at benytte kodelåsen, når du holder noget i selskabslokalet, så brug denne vejledning.
I forbindelse med lejen vil der på kontoret blive udarbejdet en lejekontrakt, hvortil husorden for brug af lokalet er inkluderet. Den kan ses her: Lejekontrakt 
OBS! Regler ved leje af selskabslokalet
Som lejer af selskabslokalet er du forpligtet til at sætte dig ind i vilkårene for leje af selskabslokalet. Dette gør du ved at læse både lejekontrakt og husorden grundigt.
Overtrædelse af lejekontrakt og husorden vil blive sanktioneret med en afgift på kr. 5.000, og udelukkelse fra leje af lokalerne fremover.
Rengøres lokalet ikke i henhold til husordenen, vil rengøringsfirma forestå rengøringen, og udgiften hertil vil lejer blive opkrævet for.
Endvidere minder bestyrelsen om, at selskabslokalerne har til huse i foreningen med omkringliggende andelsboliger. Derfor bedes lejer tage hensyn hertil ved at overholde reglerne.