02.07.18

Altansejl og markiser.

På Ekstraordinær GF den 31. maj blev det endeligt besluttet, at hvis der skal opsættes Altansejl eller Markiser, så skal begge dele have en af altanudvalget valgt farve:

Vores farve hedder Orchestra ORC 6088. (Mellemgrå)

Det er en standardfarve, som kan bestilles hos markisefirmaer.

(Du kan ikke vælge farven som standard, men vi har den på lager, så hvis du skal bestille vælger du bare en tilfældig farve og skriver i bemærkninger at du ønsker 6088.
Med venlig hilsen
All Covers

Kristoffer Møllevang

info@allcovers.dk

Tlf 26 97 77 66

All Covers, giver 10 procent på vores køb i forhold til deres opslået priser.

Der er taget kontakt til teknikker, der skal gennemgå kommunens midlertidige svar på vores altanansøgning. Vores endelige ansøgning skal indgives den 26. august 2016. Hvorefter vi afventer den endelige afgørelse.

Al indbetaling til altanprojektet skal ske på foreningens driftskonto. Kontooplysningerne finder du til højre på siden.

I feltet ‘Besked til modtager’ skal du skrive ‘andelsnummer, navn, altan’ – naturligvis med de oplysninger, der er relevant for dig.

For at anskaffe sig et større overblik over altanprojektet, kan vi henvise til nedenstående dokument, som rummer materialet fra altan.dk. Vi beklager, at det er en indscannet fil, da det går lidt ud over kvaliteten. Dog er alt til at læse, og tegninger og beskrivelser er med. Bemærk, at selve altanen får et trægelænder på toppen, selvom dette ikke fremgår af illustrationen.

Materiale fra altan.dk

Der er kommet nye retningslinjer fra Københavns Kommune. Det gælder blandt andet også for altaner i stueetagen. Du kan se de nye retningslinjer her:

Nye retningslinjer for altaner og tagterrasser